27 лютого 2014 року в групі 72 професії «Кухар» проходила відкрита лабораторно-практична робота №7 по темі «Приготування супів». ЛПР проводив викладач предмету «Технологія приготування їжі» Михайловська Людмила Іванівна. Метою роботи було закріпити теоретичні знання з розрахунку сировини для приготування заданої кількості порцій страви, організації робочого місця, технології приготування супів, проведення бракеражу та виявлення недоліків в роботі. Учні працювали попарно і з поставленим завданням впоралися.

На уроці використовувалися різні виробничі технології: робота в парах, ІКТ з використанням презентацій, продуктивну технологію.

На уроці працювали плідно, активно. Після проведення бракеражу, учні посмакували своїми стравами.

/Files/images/profesyna_pdgotovka/lpr/SAM_6438.JPG/Files/images/profesyna_pdgotovka/lpr/SAM_6440.JPG/Files/images/profesyna_pdgotovka/lpr/SAM_6444.JPG/Files/images/profesyna_pdgotovka/lpr/SAM_6446.JPG/Files/images/profesyna_pdgotovka/lpr/SAM_6449.JPG/Files/images/profesyna_pdgotovka/lpr/SAM_6450.JPG/Files/images/profesyna_pdgotovka/lpr/SAM_6452.JPG/Files/images/profesyna_pdgotovka/lpr/SAM_6453.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 58