З 9 грудня 2013 року розпочато тиждень кухарської справи. Згідно плану заходів тиждень розпочала майстер виробничого навчання Шандренко Альвіна Дмитрівна, яка разом зі своєю групою 72 за професією «Кухар-кондитер» провела позакласний виховний захід на тему : «Макарони в нашому житті».

/Files/images/1.JPG

Метою заходу було :

* З'ясувати історію походження макаронних виробів;

* Їх вплив на організм людини;

* Розширити знання про асортимент макаронних виробів ;

* Виховувати споживчу культуру.

/Files/images/3.JPG

Виховний захід був організований у вигляді телепередачі «Жити здорово». Для висвітлення корисної та шкідливої ролі макаронних виробів у нашому харчуванні виступили представники розділів «Про їжу», «Про дім», «Історики», «Медики» та розділ «Про життя». Кожний розділ довів, що таки макарони займають основну частину нашого раціону.

В ході проведення виховної години було використано : презентації, відео-ролики, кліп за участю Андрія Макаревича. Розглянуто питання історії виникнення макаронних виробів, споживання їх, дослідження дієтологів щодо частого споживання макаронів, промислове виробництво макаронних виробів та асортименту їх, вимог до якості та термін зберігання. А також переглянуто відео-ролики по приготуванню страв з макаронних виробів.

/Files/images/4.JPG

Для кращого засвоєння матеріалу учнями групи була представлена виставка асортименту макаронних виробів.

/Files/images/2.JPG

Учні плідно попрацювали на чолі з майстром і своєю роботою були задоволені.

Кiлькiсть переглядiв: 38