11 грудня 2013 року відповідно до графіка проведення «Тижня кухарської справи» проводився практичний конкурс «Майстер шеф» учнями 71 групи (третій курс) під керівництвом майстра виробничого навчання Гульдас Вікторією Вікторівною.

/Files/images/profesyna_pdgotovka/Слафйд3.JPG

Для представлення команди майстер виробничого навчання використав презентацію, де розповіла про кожного учасника коротенько, чим він живе, цікавиться , його уподобання. Після презентації учасники отримали «чорний ящик»( хоча насправді він був білим), де був набір продуктів, з яких учасники повинні були приготовити страву «Асорті». П о закінченню приготування страви ,глядачів порадували м’ясним, рибним , сирним та овочевим асорті, на яких учасники показали свою майстерність викладання, оформлення та фантазію.

/Files/images/profesyna_pdgotovka/Слайд4.JPG

Наступним кроком шоу було завдання «Секрет під серветкою». Вказувалися назви бутербродів, а учасники самостійно в так званій «коморі» набирали продукти , з яких і готували бутерброди.

Шоу було оформлене музично, цікаві підібрані притчі, факти, які лилися з уст майстра.

Шоу пройшло на високій ноті. Учасники показали свою професійну майстерність і готовність працювати на благо батьківщини.

/Files/images/profesyna_pdgotovka/Слайд5.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 35