Захід-"Особливості італійської кухні"

20 травня 2015 року в групі №72 відбувся захід, присвячений особливостям італійської кухні. Проводив захід майстер виробничого навчання Шандренко Альвіна Дмитрівна.

Розвиток туристичного бізнесу ставить перед підприємствами ресторанного господарства необхідність розроблення нормативної документації на страви кухонь народів світу. Кожний народ має свої улюблені страви, традиції в оформленні столу, готуванні їжі. Італійська кухня визнана не тільки однією з кращих у світі, але й однією з самих модних у даний час. Вона відрізняється великою розманітністю продуктів і приправ: використовуються овочі, морепродукти, яловичина, нежирна свинина, птиця, фрукти і ягоди, сир, бобові (квасоля, горох) і рис.

Мета заходу:

- ознайомлення з особливостями приготування страв італійської кухні, закріплення і поглиблення знань на основі «Майстер класу».

/Files/images/kuhar_turnr/P5200556.JPG

«Майстер клас» по приготуванню страв італійської кухні продемонстрували:

Павлова Марина - Салат «Сицилія»

/Files/images/kuhar_turnr/P5200573.JPG

/Files/images/kuhar_turnr/P5200578.JPG

Ганзенко Дмитро - «Лазанья»

/Files/images/kuhar_turnr/P5200611.JPG

/Files/images/kuhar_turnr/P5200669.JPG

Березняк Максим - «Італійська піца»

/Files/images/kuhar_turnr/P5200594.JPG

/Files/images/kuhar_turnr/P5200627.JPG

Марченко Людмила - «Фарфалле з курячою грудкоюз вершковим соусом»

/Files/images/kuhar_turnr/P5200649.JPG

/Files/images/kuhar_turnr/P5200658.JPG

Женжеруха Наталія - Десерт «Панакота»

/Files/images/kuhar_turnr/P5200665.JPG

/Files/images/kuhar_turnr/P5200676.JPG

Зарудняк Сергій - Десерт «Тірамісу»

/Files/images/kuhar_turnr/P5200637.JPG

/Files/images/kuhar_turnr/P5200675.JPG

На заході були присутні учні інших професій, що виявили інтерес до кухарської справи. По закінченню заходу всі учні мали задоволення спробувати приготовлені страви.

Кiлькiсть переглядiв: 12