Відкритий урок з професії "Кухар"

27.03.2015р. в ППАЛ був проведений відкритий урок з професії "Кухар" у групі №73, майстер виробничого навчання Доброва Оксана Миколаївна.

/Files/images/vdkritiy_urok_kuhar/2.jpg

Тема відкритого уроку: "Приготування страв і гарнірів з смажених овочів".

Урок був проведений у спеціально відведеній лабораторії-кухарів, яка оснащена всима відповідними інструментами. Під час уроку використовувались різні методи навчання. Більша частина виробничого навчання проходила в ігровій формі. Учні проявляли високу активність та зацікавленість в процесі навчання.

/Files/images/vdkritiy_urok_kuhar/3.jpg

На відкритому уроці у повному обсязі використовувались засоби ІКТ.

/Files/images/vdkritiy_urok_kuhar/5.jpg

Майстер виробничого навчання Оксана Миколаївна показала учням майстер клас: "Приготування троянд з картоплі".

/Files/images/vdkritiy_urok_kuhar/6.jpg

На закінчення виробничого навчання відкритого уроку учні продемонстрували результат своєї роботи у вигляді готових страв. Відповідно були оцінені. Мета уроку була досягнена.

/Files/images/vdkritiy_urok_kuhar/4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 22