5 червня 2014 року був проведений відкритий урок виробничого навчання в учнів першого курсу професії «Кухар-кондитер» під керівництвом майстра виробничого навчання Добрової Оксани Миколаївни.

Тема уроку : «Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього», «Технологія приготування вареників».

Метою уроку : – практично закріпити теоретичні знання з предметів: технологія приготування їжі, товарознавство харчових продуктів, устаткування, охорона праці, фізіологія харчування, інформаційні технології.

- розвивати пізнавальну активність, самостійне мислення, спостережливість, увагу, вміння орієнтуватися у виробничих умовах;

– виховувати в учнів відповідальність, естетичність, смак,повагу до професії, відповідальність за доручену справу, самостійність.

Під час проведення уроку використовувалися різні методи викладання нового матеріалу ігровий , ІКТ, пошуковий. Під час показу трудових прийомів – майстер продемонстрував різні способи формування вареників. Учні разом з майстром проаналізували свої помилки під час виконання практичного завдання та підвели підсумок у вигляді рефлексії.

/Files/images/_5062014_tehnologya_prigotuvannya_tsta_ta_virobv_z_nogo/2.jpg

/Files/images/_5062014_tehnologya_prigotuvannya_tsta_ta_virobv_z_nogo/3.jpg

/Files/images/_5062014_tehnologya_prigotuvannya_tsta_ta_virobv_z_nogo/4.jpg

/Files/images/_5062014_tehnologya_prigotuvannya_tsta_ta_virobv_z_nogo/5.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 132