Тиждень кухарської справи

Згідно плану ліцею з 18 травня по 27 травня 2015 року буде проводить ся Тиждень кухарської справи. Метою якого є встановлення зв’язку між теорією та практикою; виховання прагнення по досягненню найбільш високих результатів при отриманні професії; підвищення цікавості учнів до обраної професії; надання можливості учням для самовираження як особи; виховання почуття відповідальності за доручену справу, почуття колективізму, згуртованості.

/Files/images/kuhar_turnr/Безымянный.png

«Тиждень кухарської справи» відкрили загальноліцейною лінійкою, де учні професій «Кухар, кондитер» розповіли про позитивні та негативні сторони своєї майбутньої професії; читали вірші,оди присвячені професії. Викладач Михайловська Л.І. ознайомила з планом заходів та запросила до участі всіх учнів, які цікавляться професією «Кухар».

/Files/images/kuhar_turnr/P5180385.JPG

/Files/images/kuhar_turnr/P5180382.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 13