29 травня 2014 року був проведений відкритий урок з виробничого навчання професії «Кухар» в групі 71 майстром виробничого навчання Гульдас Вікторією Вікторівною. Тема відкритого уроку «Технологія приготування салатів».

Метою уроку було:

формування умінь та навичок учнів у приготуванні та відпуску салатів;

розвиток пізнавальної активності та творчості, смакової та зорової пам’яті при виконанні виробничих завдань;

виховання естетичного світогляду, охайності у роботі, любові до обраної професії.

Під час проведення уроку використовувалися різні форми і методи викладання нового матеріалу та повторення теоретичного матеріалу. Використовувалися ігрові методи , ІКТ (відеоролики, учнівська презентація). На уроці учні ознайомилися з новітніми прийомами приготування , оформлення та подачею салатів,а також з використанням регіонального компоненту в приготуванні салатів.

По закінченню уроку була проведена дегустація салатів та були виставлені оцінки. Учні працювали злагоджено і з цікавістю та творчим натхненням опрацьовували дану тему.

/Files/photogallery/02-відкритий урок.jpg/Files/photogallery/01-відкритий урок.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 16