ЛПР з предмету «Технологія приготування їжі»

В групі 71 пройшла лабораторно-практична робота з предмету «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів». Тема заняття «Технологія приготування дріжджового безопарного тіста та виробів з нього».

/Files/images/24_jovtnya/Безымянный1.png

ЛПР проводив викладач предмету «Технологія приготування їжі» Михайловська Людмила Іванівна. Метою роботи було закріпити теоретичні знання з приготування дріжджового тіста,розрахунку сировини для приготування заданої кількості тіста та набути первинні навики формування виробів з дріжджового тіста, організації робочого місця, проведення бракеражу та виявлення недоліків в роботі. Учні працювали попарно і з поставленим завданням впоралися.

/Files/images/24_jovtnya/Безымянный11.png

Кiлькiсть переглядiв: 45