Чайна церемонія

Відповідно до плану заходів,приурочених до «Тижня кухарської справи» 19 травня 2015 року був проведений позакласний захід «Чайна церемонія та чайний етикет» серед груп 72,73,74 професій «Кухар,кондитер». Ведучими цього заходу були Долиняк Л.Є. (майстер виробничого навчання) та Михайловська Л.І.(викладач спец предметів професії «Кухар»)

/Files/images/kuhar_turnr/P5190424.JPG

/Files/images/kuhar_turnr/P5190427.JPG

Мета: Розширити знання й навички про приготування чаю; традиції різних народів з питання чаювання; розвивати художній естетичний смак під час оформлення та сервірування столу; виховувати свідоме виконання правил техніки безпеки, любов та повагу до своєї професії.

Методи роботи: Бесіда, групова робота, захист проектів, практична робота, мультимедійна презентація на екран.

Захід проходив у вигляді телепередачі «У пошуках пригод з Михайлом Кожуховим». Учні ознайомили присутніх з чайними церемоніями Китаю,Японії, Англії та Росії. Майстер виробничого навчання Долиняк Людмила Євгенівна провела « Майстер клас» по заварюванні чаю.

Захід пройшов на високому професійному рівні, учні залишилися задоволені, присутні покинули класну кімнату в піднесеному настрої.

В заході приймали учні 72 групи : Павлова Марина, Березняк Максим, Ганзенко Дмитро, Віляй Юлія, Зарудняк Сергій, Женжеруха Наталія.

/Files/images/kuhar_turnr/P5190452.JPG

/Files/images/kuhar_turnr/P5190476.JPG

/Files/images/kuhar_turnr/P5190509.JPG

/Files/images/kuhar_turnr/P5190491.JPG

/Files/images/kuhar_turnr/P5190513.JPG

/Files/images/kuhar_turnr/P5190534.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 23