8 лютого 2014 року в Піщанобрідському професійному аграрному ліцеї відбулося нетрадиційне засідання комісії кулінарного профілю. Засідання було організоване та сплановане головою МК кулінарного профілю Михайловською Людмилою Іванівною. На відкритому методичному заході з використанням інтерактивних форм роботи були присутні 7 членів комісії, методист ліцею Бадрак Марина Юріївна і старший майстер Антонов Євген Олександрович.

Питання, які розглядалися на засіданні були такими:

1. Методика організації контролю за виробничою практикою (Гопайнич Т.П., ГульдасВ.В.).

2. Доповідь «ІКТ у навчально-виховному процесі» ( Михайловська Л.І).

3. Розгляд та аналіз розробки уроку виробничого навчання. (Пономаренко В.П.)

4. Оновлення дидактичного матеріалу для уроків ЛПЗ та виробничого навчання з професії «Кондитер»

5. Вивчення наказів та інструкцій (конкурси) (Михайловська Л.І.)

/Files/images/metod_koms/kuhar-konditer-perukar/zasdannya_mk_kulnarnogo_proflyu_08022014/Слайд1.JPG

/Files/images/metod_koms/kuhar-konditer-perukar/zasdannya_mk_kulnarnogo_proflyu_08022014/Слайд2.JPG

/Files/images/metod_koms/kuhar-konditer-perukar/zasdannya_mk_kulnarnogo_proflyu_08022014/Слайд3.JPG

/Files/images/metod_koms/kuhar-konditer-perukar/zasdannya_mk_kulnarnogo_proflyu_08022014/Слайд4.JPG

/Files/images/metod_koms/kuhar-konditer-perukar/zasdannya_mk_kulnarnogo_proflyu_08022014/Слайд5.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 30