де кожен не тільки не втрачає свого особистого національного колориту, а ще й пишається ним. Ця модель отримала назву «Європейський Союз». Шлях до нього був до­вгим, складним і тернистим.

І хоч надзвичайно важко Європа пережила тягар двох світових воєн, вона показала людству шлях майбутньо­го — шлях демократичного, правового, цивілізованого спільного існування багатьох держав.

Україна — найбільша європейська країна, яка заявила про своє бажання увійти до європейського співтова­риства. Тому важливо, щоб учні більше дізнались про європейські країни, рівень їхнього розвитку та місце у світі. З цією метою був розроблений і презентований культурологічний проект на тему: «Особливості європейських кухонь». Який взяв участь у обласному конкурсі «Крокуємо до Європи».

В ході проведення проекту учні 72 групи під керівництвом класного керівника Михайловської Людмили Іванівни опрацьовували матеріал, створювали презентації відповідно до вибраних тем і на завершення проекту відбулося свято-показ «Кухні народів світу».

/Files/images/metodichna_robota/osoblivost__vropeyskih_kuhon/11111111.jpg/Files/images/metodichna_robota/osoblivost__vropeyskih_kuhon/222222222.jpg/Files/images/metodichna_robota/osoblivost__vropeyskih_kuhon/333333333333.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 31