22 лютого 2013 року проходив позакласний захід на тему : «Українська кухня» і проводила викладач спецдисциплін з професії «Кухар-кондитер» Михайловська Людмила Іванівна в групі 72 . Метою заходу було ознайомити учнів із харчуванням українського народу, його особливостями, які пов’язані із обрядами, звичаями, святами; викликати інтерес до кулінарного мистецтва;розвивати художнє мислення й естетичні смаки; виховувати любов та інтерес до національних традицій; виховувати інтерес до обраної професії кухаря. Захід проводився в старовинному стилі: куточок сільської хатини з піччю та посудом, столи накриті в старинному українському стилі – глиняний посуд разом з дерев’яними ложками, різними горщиками і на дегустацію подавалися – український борщ з пампушками, пироги із сиром,каша кабакова, вареники,узвар. Учні були одягнені в українські костюми. Вони співали пісні,розказували гуморески, ставили сценки. Захід пройшов в тісній дружній обстановці.

/Files/images/ukranska_kuhnya_/8.jpg

/Files/images/ukranska_kuhnya_/9.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 9